top of page

Kosten en dekking bij osteopathie 

De behandelingen worden door vrijwel alle zorgverzekeringen vergoed als u aanvullend verzekerd bent, vaak gedeeltelijk en soms helemaal. Osteopathie valt niet binnen het eigen risico.

U heeft geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist om een afspraak te maken. NB Osteopathie staat ingeschreven bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Dit is een kwaliteitskeurmerk dat door de zorgverzekeraars gehanteerd wordt als eis voor uw vergoeding.

Wilt u weten wat uw ziektekostenverzekering vergoed voor osteopathie? Vraag het na bij uw verzekering of kijk bij vergoedingen  om te zien wat er voor u wordt vergoed. Het vergoedingenoverzicht van de verschillende verzekeringsmaatschappijen is hier op een rij gezet.

Kosten (prijspeil 2023)

Lang consult (60 min)*.                           € 96

Kort vervolg consult (30 min)                 € 48

Niet tijdig geannuleerde afspraak**     € 25

 

*   Een eerste intake zal altijd een lang consult zijn. Zo kan ik goed uw klacht in beeld brengen en de behandeling starten. 

**Bent u verhinderd?

Laat het alstublieft zo snel mogelijk weten als u verhinderd bent op het door u gereserveerde moment, we maken graag iemand anders blij met een afspraak. Wilt u 24 uur van te voren laten weten dat u verhinderd bent, zo voorkomt u de kosten voor het gereserveerde consult. ‘s Avonds en het weekend kunt u de voicemail inspreken of een email sturen.

 

Betaling

Voor de betaling werken wij graag met pinbetaling direct na het consult. De factuur zal naar u worden gemaild of geprint worden ter plaatse, zodat u deze kunt indienen bij uw zorgverzekering.

bottom of page