top of page
  • nadiblokhuis

Waarom behandelt een osteopaat de buik bij rugklachten?

Bij vele is bekend dat een osteopaat ook aan de slag gaat in de buik. Maar wat hebben de organen in de buik te maken met de klachten die iemand ervaart?

Stel u heeft rugklachten en de osteopaat begint uw buik te behandelen, dan snap ik dat dit vragen oproept bij klanten. Maar waarom zit de osteopaat op mijn buik te werken? Wat doet dat precies voor mijn rugklacht?


Veel mensen weten dat bewegen en sporten goed is voor ons lijf, maar dat de beweeglijkheid van je orgaan direct invloed heeft op je gezondheid zijn weinig mensen zich van bewust. In mijn praktijk zie ik dagelijks de relatie tussen deze beweeglijkheid van de organen en de klacht waar mensen mee komen. In onderstaand filmpje wordt uitgelegd wat osteopathie is en wat dit te maken heeft met onze organen.Heeft u klachten en kunnen ze geen oorzaak vinden bij u? Of twijfelt u of osteopathie iets voor u kan beteken? Dan kunt u altijd contact opnemen met de praktijk via info@nbosteopathie.com, 06-38 43 14 63 of maak direct online een afspraak.Comentários


bottom of page